Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jhaladhar, Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Boy Have To Do Pick-Up & Delivery Of Blood Samples. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M/S Sigma Express Courier Services will provide a salary in the range of +500 INR to +500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M/S Sigma Express Courier Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M/S Sigma Express Courier Services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gill Road millerganj ludhiana..
8. What are the timings of this job?
Ans. M/S Sigma Express Courier Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Courier Delivery
Deliver Courier Packet To The Given Address.Need To Deliver & Pickup The Parcels At New Chandigarh. More info about this Courier Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Right Way Airconditioning will provide a salary in ...
-
Delivery Boy Bilga
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike
-
Delivery Boy|girl
Delivery the oder to customersJob Type: Full-timeSalary: From INR6,000.00 per monthSchedule: • Morning shift Supplemental Pay: • Overtime pay • Performance bonus • Shift allowance • Yearly bonus Ability to commute/relocate: • Bhadson, Bhadson, Punjab...