Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Shahganj, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 13500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dahisar SV road dahisar east-NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery
We are looking for a delivery driver to help us deliver various items and ensure they reach our customers in time. Responsibilities:- 1) Deliver various items to different addresses as assigned.
-
urgent hiring for delivery boy
get job at your home location
-
Ecommerce|Courier Delivery
Ecommerce/Courier Delivery, Permanent Driving License Must. Hub Se Items Collect Karke Deliver Karni Hai. Can Work In 4-4 Hr Shifts. Salary 120-140Rs Per Hour. Should Have : Bike | License More info about this Ecommerce/Courier Delivery- Permane... J...