Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jambutake, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. 3 Wheeler License Is Must. License
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Madane Foods will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Madane Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Madane Foods expects the candidate to have the following skills: License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no.1 digambar housing soc Laxmi datta bunglow b/h kk wagh college amrutdham Nashik.
8. What are the timings of this job?
Ans. Madane Foods expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00 pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Delivery Boy Job In Satara All Over Location Vacancy Salary 14500 Gross Fuel 2.50.Rs.Km Mobile Recharge 200.Rs Pf+Esic+All Benefits Location Satara Shirwal Lonand Phaltan Vaduj Karad Tasgaon Vitta Khed Job Role Delivery Boy Bike And Licence Required ...
-
Delivery Boy
Urgently Opening For Delivery Boy. Bike And License Compulsary. Location - Shivni Near Arco Road And Washim By Pass Road. Inhand Salary 12200+Pf+Esic+All Types Benefits. Fuel 3 Rs Per Km. 200 Mobile Recharge Monthly. Limited Opening Directly Joining....
-
Delivery Boys
Job responsibility includes delivery of Medicines to Big Hospitals/Nursing Homes & to Patients at their respective locations across Mumbai. Employee will be eligible for travelling allowances as per actuals. In case of working on Holidays, Compan...