Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zepto will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zepto expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zepto does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Zepto expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Zepto Chennai, Tamil Nadu

Related jobs

  • Professional | Finance and Administration Delivery

    Introduction The Finance & Admin Business Analyst is essential to the ongoing profitable operations for one of the most globally recognized and respected companies in the world. By overseeing our financial activities, you will enable IBM to conti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus Process Delivery Associate|Healthcare Management

    Skill required: Healthcare Management - Health Insurance Operations Designation: Management Level - Associate Job Location: Chennai Qualifications: Any Graduation Years of Experience: 1 to 3 years About Accenture Accenture is a global professional se...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Openings For Delivery Executive

    Need Delivery Executive Earn Per Day Rs600 - Rs1000 & Per Month Riders Can Earn 30K And Attractive Incentives. Attractive Attendance Bonuses, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now