Openings For Delivery Executive
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Need Delivery Executive Earn Per Day Rs600 - Rs1000 & Per Month Riders Can Earn 30K And Attractive Incentives. Attractive Attendance Bonuses, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits, Incentives. License | Should Have : Bike
More info about this Openings For Delivery Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Jio Mart will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for More Details..
8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.License Must . Food And Accommodation Available . More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. A.K Water ...
-
Delivery Boy
• Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery Must have Bike. • It is a Both Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Delivery Boy job P...
-
Team lead| Last mile delivery station
Description We're seeking a Team lead for our Delivery center. In this role you will be responsible for shift operations at our DCs and support the DC manager in performance management and driving the operational plan. Key job responsibilities Defini...