Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jige, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Delivery Boy Job In Satara All Over Location Salary For Satara City 12500.Rs Inhand Attendance Bonus 2000.Rs Fuel 2.50.Rs.Km Mobile Recharge 250.Rs Pf Esic All Benefits Location Satara Shirwal Lonand Phaltan Vaduj Karad Tasgaon Vitta Khed Ratnagiri Chiplun Dapoli Bike And Licence Required Job Role Delivery Boy Online Product Delivery Full Time Job.
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Satara Shirwal Lonand Phaltan Vaduj Karad Tasgaon Vitta.
8. What are the timings of this job?
Ans. Cargo Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy|girl
Flipkart parcel delivery in city area. Salary: From ₹16,000.00 per month Benefits: • Health insurance Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Commission pay • Performance bonus COVID-1+ considerations: Wear mask, use hand sanitizer • Health i...
-
Packaging |amp| Delivery Boy
Fruits - Packaging And Delivery. Office Cleaning. More info about this Packaging & Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gujju Foods will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary wil...
-
Driver
Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet will provide a salary in the...