Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. axis commerce will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. axis commerce expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. axis commerce does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 140 faridabd.

8. What are the timings of this job?
Ans. axis commerce expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: axis commerce

Related jobs

  • delivery Boy|Girl

    This is a Part Time delivery job - Location Dwarka expressway sector 102 - Timing from 6am to +am Requirements for this job - 1. Bike 2. Smartphone 3. Driving License Responsibilities - Deliver products to customers/destinations at given addresses. -...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Delivery

    Process Delivery Coordination With Customer And Complete Delivery Process. More info about this Van Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DTDC will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Bhali Anandpur, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Urgent Hiring For Delivery Boy In Sector-52. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Zyngo Ev Mobility Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 24000 INR. The exact salary w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now