Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Gandhipuram, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sagc India Private Limited will provide a salary in the range of 24000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sagc India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sagc India Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 02, Chinnasamy Naidu Road, Siddhapudur, B.K.R Nagar, Gandhipuram, Coimbatore - 641012..
8. What are the timings of this job?
Ans. Sagc India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Zomato Food Delivery Job
We Are Hring For Zomato Food Delivery Boys, Flexible Timings, No Target, If You Are Intrested Call Us For More Information. Should Have : Bike More info about this Zomato Food Delivery Job Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Zoma...
-
Delivery Boy Part Time
Medicine Box Delivery 6 Hours. License More info about this Delivery Boy Part Time Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Arvee Drugs will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided bas...
-
Delivery Boy Part Time
Medicine Box Delivery 6 Hours. License More info about this Delivery Boy Part Time Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Arvee Drugs will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided bas...