Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Nala Sopara, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Man Enterprise will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Man Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Man Enterprise expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Malad West Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Man Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Man Enterprise

Related jobs

  • Bluedart Delivery Boy

    Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. Per Parcal 2+ Rs Milega 2 Km Ke Andher Kam Rahega Din Ka 50,6+ Courier Rahega. More info about this Bluedart Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bluedart wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Novho Care...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Nala Sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery

    Urgent Requirement - Urgent Please Call-63717+1+7+, Join Zomato Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now