Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Urgent Requirement - Urgent Please Call-63717+1+7+, Join Zomato Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs.
More info about this Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune all locations candidate choice..
8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT
Related jobs
-
Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery
Urgent Requirement - Urgent Please Call-63717+1+7+, Join Zomato Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...
-
IT Delivery Leader
Description Avient Corporation provides specialized and sustainable material solutions that transform customer challenges into opportunities, bringing new products to life for a better world. Examples include: • Dyneema®, the world’s strongest fiber™...
-
Network Delivery Manager
Infrastructure Mgr The Infrastructure Manager manages a team of professionals responsible for the installation, configuration, and maintenance of IT systems software and hardware for multi-user server computers. This job meets end user needs by overs...