Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-63717+1+7+, Join Zomato Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs.

More info about this Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune all locations candidate choice..

8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: Zomato

Related jobs

  • IT Delivery Leader

    Description Avient Corporation provides specialized and sustainable material solutions that transform customer challenges into opportunities, bringing new products to life for a better world. Examples include: • Dyneema®, the world’s strongest fiber™...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Network Delivery Manager

    Infrastructure Mgr The Infrastructure Manager manages a team of professionals responsible for the installation, configuration, and maintenance of IT systems software and hardware for multi-user server computers. This job meets end user needs by overs...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Man Enterprise will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Virar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now