Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Tamil Nadu, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments.
More info about this Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. COIMBATORE INTERNATIONAL COURIER will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. COIMBATORE INTERNATIONAL COURIER expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. COIMBATORE INTERNATIONAL COURIER does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 46+ D-5 L R COMPLEX PEELAMEDU, Avinashi Rd, near ANJANEYAR TAMPLE, Coimbatore, Tamil Nadu 641004..
8. What are the timings of this job?
Ans. COIMBATORE INTERNATIONAL COURIER expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Flipkart Delivery Excuetive
b'We are Delivery Executive WE Are Providing 3 wheeler ev Auto Location ; Alapakkam (Porur) Driving Licence Must 2 w & 4 wheeler Monthly Salary : 16000 to 18000 + incentive 2000 Contact No : 730517++38 Job Type: Fresher Salary: +16,000.64 - +1+,0...
-
Delivery Management Jobs in Chennai| India
Search and apply for jobs in Delivery Management with Virtusa in Chennai, India
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sagc India Private Limited will provide a salary in the ran...