Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Kandivali, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 1+083 - Rs. 35031 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kandivali

Working Hours :
Full Time: 6 AM - 2:30 PM, + AM - 5:30 PM, 2 PM - 10:30 PM, 6 PM - 2:30 AM Part Time: Morning, Evening, Night (4 Hours shift)

Additional Info
Fixed Salary Options Available. Hiring For Zepto Delivery Boy, Big Basket Delivery Boy, Instamart Delivery Boy, Delhivery Courier Boy & Blinkit Warehouse Guy.Join Today, Call Us At 011-6+272855 / +1106227+7 / 080-6+40+478.

More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Carebazar will provide a salary in the range of 1+083 INR to 35031 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Carebazar expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Carebazar does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Across - Mumbai - Zepto, BBNow, Big Basket, Delhivery courier, Swiggy, Instamart, BlinkIt.

8. What are the timings of this job?
Ans. Carebazar expects the candidate to work for the following hours: Full Time: 6 AM - 2:30 PM, + AM - 5:30 PM, 2 PM - 10:30 PM, 6 PM - 2:30 AM Part Time: Morning, Evening, Night (4 Hours shift).


Company Name: Carebazar

Related jobs

  • Urgent Swiggy +658680878 Delivery

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy +658680878 Delivery

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now