Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Airoli West, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 85000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Airoli West

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Urgent Hiring For Delivery Boys Earn Upto 40K Monthly Bike Mandatory Document Required Adhar Card Pan Card Flexible Timings 8K Joining Bonus. License | Should Have : Bike

More info about Blinkit Hiring Delivery Boys Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A S Route Point will provide a salary in the range of 35000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A S Route Point expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A S Route Point expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Airoli mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. A S Route Point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: A S Route Point

Related jobs

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 1+083 - Rs. 35031 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy +658680878 Delivery

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy +658680878 Delivery

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now