Delivery Boy Biker

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Virar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

We Have Urgent Opining Delivery Boy Flipkart Company Bike And I Linseses Compulsory If Any Interested Call Me.

More info about this Delivery Boy Biker Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Flipkart will provide a salary in the range of 26000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Flipkart expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Flipkart does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flipkart : virar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: flipkart

Related jobs

  • Delivery Boy

    Bike & Petrol Hm Denge Aapke Pass Licence Hm Denge. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Octopus Manpower Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall.Responsibilities[Be specific when describing each of the responsibilities. Use gender-neutral, inclusive language.]Exam...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Satara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive | Upto45k

    Greetings. We are having requirements of the Delivery Team, Valid Proofs Must Thanks and Regards Sowmya Deli

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now