Delivery Boy Cum Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.
More info about this Delivery Boy Cum Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ewego Logistics Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ewego Logistics Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ewego Logistics Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 123/336, Sector 12, opposite Mangal Farm, Mansarovar, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ewego Logistics Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Company Driver In Bikaner
? Driving clients to their desired destinations. ? Collect payments ? Keep the vehicle clean ? Knows to use Google navigation ? It is a Full Time Driver job for candidates with 1 - 6+ years Experience.
-
|YW|261| | Parts Driver
Dealership: L0768 Prestige Lexus of Ramsey We offer best in class industry benefits: - Competitive pay - Medical, Dental and Vision Plans - Paid Holidays & PTO - Short and Long-Term Disability - Paid Life Insurance - 401(k) Retirement Plan - Empl...
-
Courier Delivery Driver Job | Jaipur
Courier Delivery Driver Job Indisjob is currently hiring for the position of Courier Delivery Driver across various locations in India. Job Description: The Courier Delivery Driver will be responsible for delivering packages and documents to various ...