Delivery Boy Zepto

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Viman Nagar, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Viman Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Delivery Boy Hiring Grocery Items Delivery Karne Hongey Area Of Range 3-4Km Rhegapart Time 5 To 6 Hours Monthly Earing- 18,000 To 22,000Full Time 8 To + Hours Monthly Earing- 30,000 To 50,00010,00,000 Life Insurance1,00,000 Medical Insuranceweekly Payout In Mondayjoining Bonus - Upto 6 Thousand ( Hazar Tak)Bike Compulsory. License | Should Have : Bike

More info about Delivery Boy Zepto Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. COGNET BUSINESS SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. COGNET BUSINESS SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. COGNET BUSINESS SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: all over indias.

8. What are the timings of this job?
Ans. COGNET BUSINESS SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: COGNET BUSINESS SERVICES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Picker | Packer

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy 8117066148

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now