Delivery Executive
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License
More info about this Delivery Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. gnk e service will provide a salary in the range of 15417 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. gnk e service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. gnk e service expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: , Kaikondrahalli, Bengaluru, Karnataka 131028.
8. What are the timings of this job?
Ans. gnk e service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
urgent hiring for delivery Boy
Profile Delivery Boy Location Berhampur Gurgaon Salary 15000 salary 14000+bonus+Incentive qualification 10th pass out
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensuring Customer Satisfaction, Accepting Payments. Delivery Of The Allocated Packages. Planning Daily Travel Routes Based On Delivery Location.Loading And Unloading Of Packages.Accepting And Recordin...
-
delivery boy biker
Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid Driving Licence (DL)