Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Dholka, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 518/4,Maujpur Road,Road, No:66, Yamuna Vihar Rd, Maujpur, Shahdara, Delhi, 382225.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jobistiq Manpower Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jobistiq Manpower Pvt Ltd Dholka, Gujarat

Related jobs

  • Back Office Sales Assistant

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. e2e Courier and Cargo wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Wood decor will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Gujarat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Wood decor will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now