Delivery Executive
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety.
More info about this Delivery Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V Xpress will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V Xpress expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V Xpress does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: hyderabad, alwal near by location job provid.
8. What are the timings of this job?
Ans. V Xpress expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Multi Drop Delivery Driver
Amazon Delivery boys • Need to delivery from hub to customer location Job Types: Full-time, Part-time, Fresher Salary: ₹10,000.00 - ₹33,120.00 per month Benefits: • Flexible schedule • Health insurance • Life insurance • Provident Fund Schedule: • Da...
-
Multi Drop Delivery
Amazon delivery boys • Need to delivery hub to customer location Job Types: Full-time, Part-time, Fresher Salary: ₹10,031.18 - ₹33,180.+4 per month Benefits: • Cell phone reimbursement • Flexible schedule • Health insurance • Life insurance • Provide...
-
Courier Deli Very
Urgently Opening For Delivery Boy. Bike And License Compulsory. Location - Gangapur Road And Pathardi Phata. Inhand Salary - 13+32 + Pf +Esic + Medical Facilities. 1000 Attendance Bonus. Fuel 2.50 Per Km. 200 Mobile Recharge Monthly. Limited Opening....