Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Bhubaneswar, Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

We Are A Bhubaneswar Based Cloud Kitchen And We Require Delivery Agents For Delivering Food To Our Customers. Work Time Will Be 11:30Am To 1:30Am And 7:00Pm To +Pm. Candidate Should Have Their Own Two-Wheeler. Fuel Expenses Will Be Paid By Company. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Daily Khana will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Daily Khana expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Daily Khana expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B/8+, Dream Villa, Balipada, Nandankanan, Bhubaneswar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Daily Khana expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - 1:30 PM , 7:00 PM - +:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: Daily Khana Bhubaneswar

Related jobs

  • Delivery Driver

    Hello,Anyone having idea of streets, places, territories and landmarks in Raurkela city can join us. The employee will have to distribute goods to retailers present in Raurkela.ThankyouB.N.EnterprisesJob Type: Full-timePay: INR6,000.00 - INR8,000.00 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety & Product Delivery. Should Have : Bike More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? An...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ruby will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now