Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Grocery Delivery Within 3 Km, Joining Bonus Rs.3500, Attendance Bonus Rs.2000, Earn Weekly Rs.7000-Rs.+000 & Rs.25000 To Rs.35000 Per Month, Medical Benefits & Insurance Rs.2 Lakh To 10 Lakh, Join Now. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vahan Technologies India Private Limited will provide a salary in the range of 24000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vahan Technologies India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vahan Technologies India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kharghar - Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vahan Technologies India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Vahan Technologies India Private Limited

Related jobs

  • Delivery Executive

    Grocery Delivery Within 3 Km, Joining Bonus Rs.3500, Attendance Bonus Rs.2000, Earn Weekly Rs.7000-Rs.+000 & Rs.25000 To Rs.35000 Per Month, Medical Benefits & Insurance Rs.2 Lakh To 10 Lakh, Join Now. Should Have : Bike | License More info a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vahan Mitra will provide a sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Cum Delivery Boy

    Deliver a wide variety of items to different addresses and through different routes. · Follow routes and time schedule. · Load, unload, prepare, inspect and operate a delivery vehicle. · Ask for feedback on provided services and resolve clients' comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now