Dental Assistant

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Supporting Dentist In Treating Dental Issues, Suggest Oral Hygiene, Ensure Healty Teeth. Type : Dentist

More info about this Dental Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Happydent Dental & Craniofacial Hospital will provide a salary in the range of 7000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Happydent Dental Craniofacial Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Happydent Dental & Craniofacial Hospital expects the candidate to have the following skills: Dentist.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no-17,Ridhu nagar-A, Niwaru Link Rd, Govindpura, Jhotwara, Jaipur, Rajasthan 302012.

8. What are the timings of this job?
Ans. Happydent Dental & Craniofacial Hospital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Happydent Dental & Craniofacial

Related jobs

  • Pizza Maker

    Preparing, Cooking And Presenting Pizza, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental More info about this Pizza Maker Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R-Tech Group will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistants| Marketing Executives

    Looking for executive assistants, marketing executives and sales specialists for the firm for both part time and full time hybrid work. Educational qualification/ degrees/ previous work ex no criteria for selection, candidates must possess excellent ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • रहना खाना फ्री जॉब jaipur 2025

    Hello friends, my brothers and sisters, we are telling you today in this post, if you are also looking for रहना खाना फ्री जॉब jaipur 2025 and you ,होंडा कंपनी जॉब इन जयपुर,रहना खाना फ्री जॉब Jaipur 2025, जयपुर प्राइवेट जॉब कांटेक्ट नंबर, जयपुर में प्...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now