Design

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Shell And Tube Type Heat Exchanger Design. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Mechanical

More info about this Design Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ozone air solution ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ozone air solution ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ozone air solution ltd expects the candidate to have the following skills: Mechanical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ozone air solution ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6+/67 P bhagavati nager estate ,Opp Nilkanth arcade ,Indor highway , Odhav , Ahmedabad -380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ozone air solution ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ozone air solution ltd

Related jobs

  • GM Marketing

    Company Profile Our client company is an FMCG Group Co. with HQ in Ahmedabad. It has had a presence in the tea business since 18+2. The group is a leading stride in tea exports and retail consumers all over the world. The Group enjoys an undisputed m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales | IFA |Asset Management Company|

    Sales/Business Rajkot, Jamnagar, Bhavnagar, Surat, Ahmedabad Ahmedabad, Bhavnagar, Mumbai, Rajkot, Surat February 25, 2024 - February 26, 2024 Mutual Fund Job Overview • Office Location (Area) Rajkot, Jamnagar, Bhavnagar, Surat, Ahmedabad • Salary Of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Co|Ordinator

    Coordinating With Sales Team, Brand Promoter, Daily Follow Up With Promoter, Target Setting, Follow Up With Promoter. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Co-Ordinator Job: 1. How much salary can I expect for this role?...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now