Digital Marketing Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Kanpur, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, SEO, Social Media | Facebook Admanager, Google Adwords
More info about this Digital Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Accpro Advisors Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Accpro Advisors Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Accpro Advisors Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Accpro Advisors Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ace Chambers,4th Floor,Kanpur..
8. What are the timings of this job?
Ans. Accpro Advisors Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Full time Accountant
We are looking for a full time accountant, who can manage all our accounts on daily basis.
-
Accountant
· Manage financial systems and budgets · Maintain accounting records and prepare accounts and management information · Prepare financial statements, including monthly and annual accounts · Arrange financial management reports, including financial pla...
-
Accountant |Part |Time|
Responsible For Data Entry On Marg Accounting Software (Part Time Job) Any 4 Hours Between + To 7. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Accountant (Part -Time) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Syndicate Indu...