Digital Marketing Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Ameerpet, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, Social Media, SEO | Facebook Admanager, SMS Marketing

More info about this Digital Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Meera Creations will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Meera Creations expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Meera Creations expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Seo, Sms marketing, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Meera Creations expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6-3-854 MERIDAIN PLAZA 4TH FLOOR, OPP VIJAYA DIAGNOSTIC, AMEERPET HYDERABAD 50+325.

8. What are the timings of this job?
Ans. Meera Creations expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Meera Creations

Related jobs

  • Digital Marketing Executive

    Responsible For Planning And Implementing Online Marketing Strategies, Handling Social Media, Manage Campaigns, Writes And Analyse Content. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, Social Media, SEO | Facebook Adman...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Developer |WordPress| HTML| CSS| PHP|

    Digi Carotene is seeking a talented and motivated Web Developer with experience in WordPress customization and strong proficiency in HTML, CSS, and PHP. The ideal candidate will be responsible for designing, developing, and maintaining responsive web...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Designer |Freelance|

    Hire Digital is looking for Digital Designer who is able to interpret business requirements and client briefs quickly and translate them into elegant, creative design solutions. This is a full-time remote position. RESPONSIBILITIES • Distill business...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now