Disel Mechanic
- Category: Technician Jobs
- Location: Verna, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 27K
- Published on: 2025/09/21
A Diesel Mechanic Inspects And Fixes Larger Trucks And Equipment That Operates On Diesel Fuel. They Usually Fix Larger Equipment That Workers Use To Complete Heavy-Duty Tasks. Auto Mechanics Work Primarily On Personal Cars For Their Customers, Diagnosing, Repairing And Inspecting Vehicles, Like Suvs And Sedans. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Disel Mechanic Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kamat Engineers Group will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kamat Engineers Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kamat Engineers Group does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kamat Engineers Group expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot SC-1/43, Verna, Goa - 403722 (Near State Bank Of India).
8. What are the timings of this job?
Ans. Kamat Engineers Group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cctv Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aniket Ente...
-
Nail Art Technician
Creating Nail Art, Nail Care For Customers. More info about this Nail Art Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nail bar will provide a salary in the range of 7000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based ...
-
Wheel Alignment Technician
Required A Candidate For Wheel Alignment Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Wheel Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. J & J Auto Care will provide a salary in the range of...