Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Alamgir, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. City Shoes will provide a salary in the range of 22500 INR to 28600 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. City Shoes expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. City Shoes does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: vadodara gujrat.

8. What are the timings of this job?
Ans. City Shoes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: City Shoes

Related jobs

  • Driver

    Satvam Nutrifoods Limited are looking for a Driver. Eligibility • Valid Driving License. • Clean Driving Record. • Sound Knowledge of road safety regulation. • Punctual & Reliable. Location: Sola, Ahmedabad Interested contact or WhatsApp below nu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Ghodasar, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Know how to use Google Maps to find a location Should have a two-wheeler/ four-wheeler and a valid Driving Licence (DL) purchase and outdoor work. pick & drop to our guest. bringing tiffin ,food,or any other miscellaneous work and inform to your ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now