Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chhatral, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aaron polymers will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aaron polymers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aaron polymers expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aaron polymers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot 220+ Phase 2, GIDC chhatral,kalol.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aaron polymers expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Aaron polymers

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Navsari, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    24/7 Driver required, we will provide stay facility with food. the person should know the Automatic and manual cars.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Helper | Delivery

    Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. More info about this Helper - Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 14000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now