Helper | Delivery

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Anand, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.

More info about this Helper - Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vallabh Vidyanagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. A2S Hr Services Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: 08:0 AM -05 :00 PM | Monday to Saturday


Company Name: A2S Hr Services Pvt.Ltd

Related jobs

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. NEW J J CHEMICALS wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. City Shoes will provide a s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Satvam Nutrifoods Limited are looking for a Driver. Eligibility • Valid Driving License. • Clean Driving Record. • Sound Knowledge of road safety regulation. • Punctual & Reliable. Location: Sola, Ahmedabad Interested contact or WhatsApp below nu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now