Tempo Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Kim, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo
More info about this Tempo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NEW J J CHEMICALS will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NEW J J CHEMICALS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NEW J J CHEMICALS expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. NEW J J CHEMICALS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 37-A, Ahmadabad Cotton Merchant Co. Op. Shop and Warehousing Soc.
NIDC, Lambha, Ahmedabad. 382405..
8. What are the timings of this job?
Ans. NEW J J CHEMICALS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. City Shoes will provide a s...
-
Driver
Satvam Nutrifoods Limited are looking for a Driver. Eligibility • Valid Driving License. • Clean Driving Record. • Sound Knowledge of road safety regulation. • Punctual & Reliable. Location: Sola, Ahmedabad Interested contact or WhatsApp below nu...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I...