Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Karnal, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo, Truck | Distributor, FMCG

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siyaram Food And Beverages will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siyaram Food And Beverages expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siyaram Food And Beverages expects the candidate to have the following skills: Auto, Distributor, Fmcg, Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Siyaram Food And Beverages expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Karnal Haveli, Jhanjhari.

8. What are the timings of this job?
Ans. Siyaram Food And Beverages expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Siyaram Food And Beverages

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Tactor Driver. Bus More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Airr port will provide a salary in the range of 1500...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : TruckBOMBAY PAPER INDUSTRIES will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be de...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Panipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now