Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ghamroj, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Tactor Driver. Bus

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Airr port will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Airr port expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Airr port expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: gurgaon sector 37.

8. What are the timings of this job?
Ans. Airr port expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Airr port

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : TruckBOMBAY PAPER INDUSTRIES will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be de...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Panipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mon...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now