Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Khandwa, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ocean Motor Maruti Driving School will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ocean Motor Maruti Driving School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ocean Motor Maruti Driving School does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ocean Motor Maruti Driving School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khandwa road near limbodi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ocean Motor Maruti Driving School expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ocean Motor Maruti Driving School

Related jobs

  • Delivery Boy

    We are looking to hire a reliable delivery boy to deliver packages to customers. The delivery boy's responsibilities include verifying the identities of recipients before handing over packages, updating the status of the delivery on the company’s web...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. New rk tr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Helper | Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Shop Helper / Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gurukripa Electricals And Hardware will provide a salary in the range of 6000 INR t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Kokta, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now