Shop Helper | Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kokta, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Shop Helper / Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gurukripa Electricals And Hardware will provide a salary in the range of 6000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gurukripa Electricals And Hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gurukripa Electricals And Hardware does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-7 Kamla nagar kotra sultanabad near Bank of Baroda-462024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gurukripa Electricals And Hardware expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Gurukripa Electricals And Hardware

Related jobs

  • Bike Rider

    Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 0 - 6 months of experience. More about this Bike Rider job Please go throug...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Apply on WorkIndia.in Personal Driver S SRS INTERNATIONAL Dewas, Madhya Pradesh Apply on WorkIndia.in 10 days ago₹8T–₹10T a monthFull–time Driving Car + Loading Vehicle, Buying Groceries, Bank Related Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Privat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Dewas, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver|amp| conductor

    URGENT DRIVERS& CONDUCTOR • QUALIFICATION -10TH • EXP- 1YEAR • VALID DRIVING LICENCE • SALARY-170000-250000PA Job Type: Full-time Pay: ₹13,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Overtime pay • Performance bo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now