Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Salary Depends On Candidates Experience. Driving School Ke Liye Driver Chaihiye. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Ram Motor Driving School will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Ram Motor Driving School expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Ram Motor Driving School does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Ram Motor Driving School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B A Estate, State Bank Road, Bapunagar, Ahmedabad - 380024 (Opposite Prabhuvir Society).

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Ram Motor Driving School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Ram Motor Driving School

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Car Drive Karna. . Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Calid food pvt ltd will provide a salary in the range of 10000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Have license Experience in driver basic logistic Material Dispatch Google map More about this Driver job Mechatronik Technologies is aggressively hiring for the job profile of Driver for 10 open positions at Ahmedabad in Sola Housing locality. Kindly...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • DRIVERS HIRING | AHMEDABAD

    Dear candidates, Required drivers from all ahmedabad. All facilities will be given. Food and accommodation, insurance etc. Interested apply or call now.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now