Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Balaji Nagar Phase II, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. brother"s transport will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. brother"s transport expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. brother"s transport expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. brother"s transport expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: saravanampatti.

8. What are the timings of this job?
Ans. brother"s transport expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: brother"s transport

Related jobs

  • 3 wheeler delivery driver

    Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a 4 wheeler valid Driving ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Drivers

    Full Job Description Should have minimum 3 yrs experience in any Van is must (Light or Heavy License with Badge). Workplace Tirupur only. Free accommodation & food at subsidized rate available. We do not want cab drivers & one who knows to dr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SLV Housing And Properties will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now