Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Fariyaad, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Apply on WorkIndia.in
Driver
J
Jadhav Services
Faridabad, Haryana
Apply on WorkIndia.in
22 hours ago
₹18T–₹21T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jadhav Services will provide a salary in the range of 18000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jadhav Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jadhav Services expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hno 32 B Block Tilaknagar Tilak NagarDelhi Delhi 121013.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jadhav Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Personal Driver
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Buildtech constructions will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 I...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siyaram Food and Beverages will provide a salary in...
-
Opening For Delivery Executive | Pehowa
We are looking to hire a reliable delivery boy to deliver packages to customers. The delivery boy's responsibilities include verifying the identities of recipients before handing over packages, updating the status of the delivery on the company?s web...