Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jdc will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jdc expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jdc expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jdc expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurjar ki thadi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jdc expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Jdc

Related jobs

  • driver 4whilr

    ha me job karna chahata hu der

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Customer Support | BPO |0|3 yrs|

    Call/Whatsapp : AYAN 7838+02100 Day/night Shift Fresher Apply Hindi Call Center Great opportunity to work with Aegis as a Customer support executives Eligibility Criteria: 1. Good Communication Skills in English 2. Experienced and also Freshers are W...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now