Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chittora, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kataria Automobiles Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kataria Automobiles Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kataria Automobiles Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kataria Automobiles Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RAILWAY CROSSING, BEHIND ADANI PUMP, NR, Sarkhej - Gandhinagar Hwy, Makarba, Gujarat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kataria Automobiles Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kataria Automobiles Pvt Ltd

Related jobs

  • Executive | Customer Support | BPO |0|3 yrs|

    Call/Whatsapp : AYAN 7838+02100 Day/night Shift Fresher Apply Hindi Call Center Great opportunity to work with Aegis as a Customer support executives Eligibility Criteria: 1. Good Communication Skills in English 2. Experienced and also Freshers are W...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ankit Paints And Chem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driving Instructor

    Required Candidate For Driving Instructor. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Driving Instructor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dangi Motor Driving School will provide a salary in the range of 1000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now