Driving Instructor
- Category: Driver Jobs
- Location: Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Required Candidate For Driving Instructor. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus
More info about this Driving Instructor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dangi Motor Driving School will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dangi Motor Driving School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dangi Motor Driving School expects the candidate to have the following skills: Bus.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dangi Motor Driving School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: XQ7J+MH5, near Biyani Collage, Sector 2, Central Spine, Vidyadhar Nagar, Jaipur, Rajasthan 302032.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dangi Motor Driving School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Taxi Driver | OLA Cab Job in Katni
Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...
-
Bus Driver
Drive Bus As Per Given Route. Candidate Should Have Drivery License. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sahara will provide a salary in the range of 10000 ...
-
Personal Driver
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Stone Grid will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. ...