Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ankit Paints And Chemicals Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ankit Paints And Chemicals Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ankit Paints And Chemicals Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ankit Paints And Chemicals Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 156, New Atish Market, Mansarovar, Jaipur 302020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ankit Paints And Chemicals Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Ankit Paints And Chemicals Pvt Ltd

Related jobs

  • Driving Instructor

    Required Candidate For Driving Instructor. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Driving Instructor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dangi Motor Driving School will provide a salary in the range of 1000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Katni

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus Driver

    Drive Bus As Per Given Route. Candidate Should Have Drivery License. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sahara will provide a salary in the range of 10000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Pali, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now