Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Ramapuram, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MNV enterprises will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MNV enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MNV enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Golden jubilee apartments ,Kk nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. MNV enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
3 Wheeler Driver H HAPPY SQUARE
Urgent Requirements:- Position:- 3 wheeler Driver Experience:- min. 6month exp. in Auto/Tempo Driving. Location:- Chennai Salary:- 15k to 25k Must required:- 3 & 4wheeler Driving License, Smart Phone. Interested candidate Contact Me:- Shivani 626...
-
Light Driver
A Driver is a professional who drives clients around in an efficient, safe and timely manner. In addition to maintaining regular cleaning services for their vehicle as well as managing payments on time each week/monthly cycle goes by; drivers also pl...
-
Tata Ace Driver
Driving Tata Ace Weekly Twice Or Thrice. Other Days Packing Work In The Office. More info about this Tata Ace Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Reignover India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 1...