Tata Ace Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Driving Tata Ace Weekly Twice Or Thrice. Other Days Packing Work In The Office.

More info about this Tata Ace Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reignover India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reignover India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reignover India Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OLD NO:28 NEW NO:70, 4TH MAIN ROAD, CIT NAGAR, CHENNAI - 600035.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reignover India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:pm | Monday to Saturday


Company Name: Reignover India Pvt Ltd

Related jobs

  • Car Driver For Kodaikanal

    Looking for a Driver- For Highly Premium car • A valid driver's license. • Min 4-year driving experience. • Who is known to drive a premium 4- wheeler • Must be near Kodaikanal Attuvampatti • Extensive knowledge of the operating area. • Excellent org...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Kodaikanal, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Light Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Badge License Must . More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sri Balaji Polymers will provide a salary in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Salem, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver | Chennai| TN

    An alternative to traditional driving jobs in Chennai. If you’re looking for driver jobs in Chennai, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Chennai off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now