Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Avinashi, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prasand Traders will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prasand Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prasand Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Prasand Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 23, K. P. P. Garden, Kongu Nagar, Tiruppur, Coimbatore-641607, Tamil Nadu, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prasand Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Auto Driver
Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. EGreen Enterprises will provide...
-
Road Sweeper Truck Driver
• Operating a Truck Mounted Road sweeping vehicle for 08 hours (NIGHT SHIFT) for 06 days a week at the client’s site. (Training will be provided to the candidate) • He should hold a valid HEAVY VEHICLE DRIVING LICENCE. (HMV license) • Job site is at ...
-
Heavy Transport Vehicles Driver
Heavy Transport Vehicles Driver Wanted Kcm Transport Service Customs Air And Sea Cargo Movers. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Transport Vehicles Driver ... Job: 1. How much salary can I expect for t...