Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ankhol, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service will provide a salary in the range of 21000 INR to 27000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: vadodara gujrat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Agrawal Foods And Hospitality Service

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lab Medica Systems Pvt. Ltd. will provide a salary in the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Responsibilities :- Experience: 01 to 2 Years (Preferred) Skill required :- 4 -wheeler HGV Driving , Motor vehicle Driving. Education & Licensing Requirements : Minimum 8th Pass Valid Driver License Mandatory. Job Type: फ़ुल-टाइम Salary: ₹१२,०००....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Local & Out Station Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ugam Cabs will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Ranip, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now