Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DK ASSOCIATES will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DK ASSOCIATES expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DK ASSOCIATES expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. DK ASSOCIATES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Madhapur.

8. What are the timings of this job?
Ans. DK ASSOCIATES expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: DK ASSOCIATES Telangana

Related jobs

  • iam car driver I want driving job

    car driver for any time in india

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Company Vehicle ,Telecom Department, 30 Days Working. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SMART MIND ENERGY LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Device Drivers

    Device Drivers Exp: 3yrs to 5yrs Location: Hyderabad Job Function: • Storage team is looking for smart, innovative, and motivated individuals to join the team to work on device drivers and tools for leading edge storage technologies used in Qualcomm ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now