Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Ankhol, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service will provide a salary in the range of 21000 INR to 27000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: vadodara gujrat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Agrawal Foods And Hospitality Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Private Company Driver
Drive Company'S Car; License Is Must. Type : Private Big car | Driving, Recovery Operations, Collection Management, Company More info about this Private Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Harish Patil will provide...
-
Truck Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...
-
Car driver
Wholesale readymade garments ki shop k liya driver chaiya... Thoda bahut dukaan ka kaam bhi hota hai.... Driving ka kaam 2-3 ghanta ka he hota hai (full day k liya chaiya driver)... . Driver ko saaf safai sa rehana hoga.... Experience: Not required L...