Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Avinashi, , Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. G T Process will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. G T Process expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. G T Process does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Avinashi Road Coimbatore, Tamil Nadu.
8. What are the timings of this job?
Ans. G T Process expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Tempo Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aarthi anodizing Indi...
-
Item Delivery
Deliver Courier Packet To The Given Address. Should Have : Bike More info about this Item Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Madhu enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact sala...
-
Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...