Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Driver Required For Super Carry Vehicle And Loading And Unloading Material. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Bhavani Marketing will provide a salary in the range of 11000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Bhavani Marketing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Bhavani Marketing expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sri Bhavani Marketing expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. 5+-60, Road no.5, Srinivasapuram Colony, Almasguda Road, Gurramguda, Hyderabad - 501510..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Bhavani Marketing expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sri Bhavani Marketing Telangana

Related jobs

  • Bike Delivery Person

    Delivery of the allocated packages. · Planning daily travel routes based on delivery location. · Loading and unloading of packages. · Accepting and recording payments after delivering packages. · Acquiring acknowledgment from the customers of the pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Delivery Lead

    Role Purpose The purpose of the role is to ensure excellent customer servicedelivery of all technology solutions and products to clients, througheffective project management, service metrics tracking, budgetmanagement, issue resolution, optimal resou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Maanya Mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Telangana, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now